ARCHIEFOPSLAG DOETINCHEM

Archiefreferenties

Gezien archiefopslag met de nodige privacy tegemoet gaat, beperkt Van Dam Verhuizingen zich met het verstrekken van de referenties.

Van Dam Verhuizingen beheert meer dan 1 miljoen dossiers!

Klanten die gebruik maken van de archiefdiensten c.q  hun archieven opgeslagen hebben bij Van Dam Verhuizingen in Doetinchem : Gemeentes  uit de Achterhoek, Liemers, nutsbedrijven, zorginstellingen, notariskantoren, deurwaarderskantoren, accountantskantoren, architecten, landelijke hulpdiensten, maar ook particulieren die bijvoorbeeld gestopt zijn met hun bedrijf maar wel een bewaarplicht nog hebben.

Het maakt niet uit waar u als klant gevestigd bent; vanuit Doetinchem bedienen wij heel Nederland; van Amsterdam tot Maastricht  van Zeeland tot aan Groningen. 

Titel en kwaliteitsnorm
Met trots mag Van Dam Verhuizingen vermelden in het bezit zijn van de Koninklijke titel :

“Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”

Deze titel staat voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit door al de jaren en oorlogen heen en nooit in de verlegenheid zijn gebracht door fraude, diefstal of financiële problemen. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van Koning Willem Alexander en voormalig Koningin Beatrix aan de firma Van Dam Verhuizingen.

Dit Koninklijk predicaat is het hoogste haalbare kwaliteitspredicaat in Nederland, gezien de vele punten waaraan een bedrijf moet aan voldoen en gezien de vele overheidsinstanties die de beoordeling geven. Een ISO certificaat kan en mag hiermee NIET vergeleken worden.

Van Dam Verhuizingen biedt uw archief een veilig en vertrouwd onderkomen !

koninklijke-verhuizers.gif
erkende-verhuizers.gif

Contactgegevens
Bezoekadres:
Innovatieweg 36 7007 CD Doetinchem

Emailadres:
info@fgvandam.nl

Postadres :
Innovatieweg 36 7007 CD Doetinchem

Doetinchem :
Tel. 0314 - 342024

Terborg :
Tel. 0315-323928

Lichtenvoorde
Tel. 0544 - 373030
(Aloys Roemaat Verhuizingen)

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER