ARCHIEFOPSLAG DOETINCHEM

Archiefopslag

Bij Van Dam Verhuizingen staan de archieven in een 24-uurs verwarmde, verzekerde en beveiligde archiefcontainer opslaghal. De archiefopslag vindt plaats in Doetinchem, maar kent geen grenzen waar het vandaan komt.

Foto-I-archiefwebsite.JPG
Foto-J-archiefwebsite.JPG
Foto-K-archiefwebsite.JPG
Foto-L-archiefwebsite.JPG

Speciale archief bewaarruimtes en archiefbewaarplaatsen genieten een maximale beveiliging tegen inbraak, brandschade, waterschade en ongedierteschade. De verschillende soorten archiefbescheiden worden bewaard in speciale op maat gemaakte archiefcontainers die voldoen aan de daaraan gestelde  wettelijke eisen (o.a. LOPAI voorwaarden, geklimatiseerd zowel temperatuurmatig als luchtvochtigheid) en zijn voorzien van alle soorten faciliteiten.

Toegang door onbevoegden wordt dan ook uitgesloten. Het grote voordeel is dat de verschillende soorten archieven  niet in 1 grote openruimte met stellingen worden opgeslagen, waarbij de archieven van alle klanten door elkaar staan.

De archiefcontainers staan permanent op de grond en kunnen per container separaat worden gebruikt voor een bepaalde archiefgroep (bijvoorbeeld per Klantgroep,  P & O  of Financieel of Medisch of Cliënten).  

Alle soorten archief in opslag
Alle soorten archieven en administratie kunnen worden opgeslagen; hangmappen, ordners, A4 archiefdozen, gemeente archiefdozen, verhuisdozen of kokers. De  archiefcontainers zijn zodanig ingericht dat stellingen snel gevormd worden naar het soort archief.

Foto-M-archiefwebsite.jpg
Foto-N-archiefsite.JPG
Foto-O-archiefwebsite-.jpg

Archiefopslag lokatie
De speciale archiefcontainers staan in de opslaghal aan de Innovatieweg 36 te  Doetinchem; pal gelegen aan de snelweg A18 en op nog geen 5 minuten van het centrum van Doetinchem, centraal gelegen in de Achterhoek waardoor uw archieven makkelijk bereikbaar zijn vanuit elke plaats. Niet alleen klanten  uit de regio  Winterswijk, Lichtenvoorde, Groenlo, Zutphen, maar .

 
Raadpleging archiefopslag
De archiefcontainer opslaghal is fysiek standaard 5 dagen in de week geopend, buiten de openingsuren is het op afspraak te bezoeken; dus ook bij spoedgevallen. Mocht u met spoed archieven nodig hebben of geen vervoer hebben, Van Dam bezorgt uw archiefdossier op elke gewenste lokatie, desnoods wordt het ingescand en per mail verstuurd. Daarnaast is het mogelijk archief 24-uur per dag digitaal oproepbaar te krijgen.

Foto-P-archiefwebsite.jpg
Foto-Q-archiefwebsite.JPG
Foto-S-archiefwebsite.jpg

Archiefopslag  & Beveiliging
De archiefopslaghal in Doetinchem waarin de containers staan voldoet aan de laatste eisen op gebied van beveiliging; alarmbeveiliging, brandbeveiliging en camerabeveiliging waarop wereldwijd ingelogd kan worden om de situatie ter plekke te bekijken door politie / brandweer / alarmcentrale. Daarnaast is er periodieke ongediertebestrijding en is de opslaghal geklimatiseerd, schoon, droog en verwarmd. Er is altijd iemand van Van Dam Verhuizingen aanwezig ; toegang door onbevoegden wordt dan ook uitgesloten. De controle op wie gemachtigd is tot opvragen behoort hier ook toe.

Foto-T-archiefwebsite.JPG
Foto-U-archiefwebsite.jpg
Foto-V-archiefwebsite.jpg
koninklijke-verhuizers.gif
erkende-verhuizers.gif

Contactgegevens
Bezoekadres:
Innovatieweg 36 7007 CD Doetinchem

Emailadres:
info@fgvandam.nl

Postadres :
Innovatieweg 36 7007 CD Doetinchem

Doetinchem :
Tel. 0314 - 342024

Terborg :
Tel. 0315-323928

Lichtenvoorde
Tel. 0544 - 373030
(Aloys Roemaat Verhuizingen)

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER