ARCHIEFOPSLAG DOETINCHEM

Archiefbeheer

Van Dam Verhuizingen is in staat uw archieven efficiënt te beheren, waardoor dit vele voordelen biedt voor uw organisatie. Men denke aan een besparing op ruimte, maar ook op arbeid. De toezicht tot en het plegen van onderhoud, indexering, opschonen, aanleveren, verwijderen en vernietigen kan worden overgedragen aan Van Dam Verhuizingen. 

Foto-S-archiefwebsite.jpg
Foto-F-archiefsite.jpg

Archiefconsultancy
Informatiebeheer is een kritische succesfactor voor elke organisatie. Gedegen  advies en begeleiding van specialisten hierin is onontbeerlijk. Van Dam Verhuizingen is aangesloten bij Eurofiles en biedt u adviseurs aan  die werkbare informatie- en archiefstructuren ontwerpen, begeleiden of aanpassen. Alles gaat in nauwe samenwerking met uw organisatie en zal leiden tot oplossingen die naadloos aansluiten op de ambities en wettelijke  context van uw organisatie.

Foto-X-archiefwebsite.jpg

Digitalisering
Een nieuwe dimensie aan archiefopslag is digitalisering. Fysiek archief wordt gescand, het digitaal bestand wordt opgeslagen in aparte bestanden die naar keuze van de klant of toegezonden worden per e-mail / cd-rom of opgeslagen worden op de aparte computer van Van Dam Verhuizingen. Deze pc is via een soort intranet 24-uur per dag 7 dagen in de week door uw geautoriseerde medewerkers te raadplegen ; implementatie en toegankelijk maken van digitaal archief. Het fysiek archief wordt vervolgens opgeslagen tot het verjaringstermijn is aangebroken. Nieuwe archiefstukken worden snel en efficiënt gedigitaliseerd en aan uw archief toegevoegd.

Foto-Y-archiefwebsite.jpg
koninklijke-verhuizers.gif
erkende-verhuizers.gif

Contactgegevens
Bezoekadres:
Innovatieweg 36 7007 CD Doetinchem

Emailadres:
info@fgvandam.nl

Postadres :
Innovatieweg 36 7007 CD Doetinchem

Doetinchem :
Tel. 0314 - 342024

Terborg :
Tel. 0315-323928

Lichtenvoorde
Tel. 0544 - 373030
(Aloys Roemaat Verhuizingen)

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER